Het belangrijkste : Eerlijkheid en kwaliteit

Over ons

Kies Parket

Stobbeweg 2
2461 EX Ter Aar

0172 - 607 096
info@kies-parket.nl
http://kies-parket.nl


Het belangrijkste : Eerlijkheid en kwaliteit

Kees den Haan is  lid van de Parket Groep Nederland. Wat zijn de beweegreden geweest om zich bij de Parketgroep aan te sluiten? Kees vindt dat de Parketgroep vertrouwen uitstraalt en voelt zich gesteund door de groep. Vooral op het gebied van marketing en internet wordt hij geholpen en gemotiveerd. Dit zijn zaken waar Kees zich niet echt mee bezig houdt, maar wat wel belangrijk is voor zijn bedrijf.

Na 16 jaar als vertegenwoordiger te hebben gewerkt voor een groothandel in vloeren en Bruynzeel vloeren heeft Kees in 2006 de stap genomen om voor zichzelf te gaan beginnen. Vanaf dag 1 tot nu helemaal naar zijn zin. Over de naam heeft hij niet lang nagedacht . Zijn idee was om bij de start een grote advertentie in de krant te zetten en de klanten toe te spreken met de tekst : “Kies Parket”! .

In Ter Aar en omgeving zijn nauwelijks soortgelijke bedrijven te vinden. Waarom zit je op het industrieterrein en niet in de winkelstraat? “ Het is belangrijk om een vloer goed te kunnen beoordelen op een groot monsterbord, daar heb je ruimte voor nodig. Op die manier kun je uiteindelijk de juiste keuze maken”. De showroom is nu 300 m2 groot en dat is perfekt.

Het belangrijkste..

Eerlijkheid en kwaliteit staan bij Kees bovenaan. “ Mijn beperking als ondernemer is dat ik alles zelf wil doen”, dus ben ik bij iedere vloer die wij leggen er zelf bij. Wel laat ik mij ondersteunen door 3 vaste medewerkers bij het plaatsen van de vloeren.

Klanten komen vaak via-via

Met adverteren of internetcampagnes heeft Kees niets. Bij iedere klant moet het werk zo goed worden uitgevoerd dat zij reclame voor mij maken. Op deze manier heb ik de laatste jaren veel werk en iedere week komen daar nieuwe klanten bij. Mensen komen overal vandaan en vinden het de moeite waard om te komen. De olievlek breidt zich steeds verder uit. Dit is voor mij de beste manier van reclame maken.

Showroom veel op afspraak

Omdat Kees veel op de werkvloer te vinden is werkt hij veel op afspraak. Op vrijdag is ook zijn vrouw vaak in de showroom te vinden . “ Afspraken die ik maak met de klanten maak kunnen altijd op het tijdstip dat hun het beste uitkomt, s’avonds of overdag geen enkel probeleem”.

Parket Groep Nederland is een collectief van ruim 25 parketspeciaalzaken. Alleen parketspeciaalzaken die aan de hoogste normen voldoen en beschikken over vele jaren ervaring mogen zich bij ons aansluiten.

Onze leden hebben het kennis- en adviesniveau in huis om u te helpen die vloer te kiezen die in alle opzichten bij u past. En zij hebben de vakmensen in dienst om uw vloer perfect te plaatsen. Zo biedt ParketGroep Nederland u de zekerheid van een kwaliteitsvloer en de zekerheid van een eerlijke prijs. Plus de zekerheid dat u bij een CBW aangesloten bedrijf koopt.

Uitstekende condities

ParketGroep Nederland heeft uitstekende condities bij haar toeleveranciers en volgt de laatste trends. Tevens verkopen wij de exclusieve Nederland collectie, vloeren die alleen verkrijgbaar zijn bij deaangesloten winkels. Kijk hier welke parketspecialist bij u in de buurt is aangesloten bij ParketGroep Nederland en laat u door hen informeren!

Onderhoudsmiddelen, renovatie en advies

Bij een PGN parketspecialist kunt u niet alleen terecht voor uw nieuwe vloer, maar ook voor een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen, renovatie van uw vloer, of informatie en advies over parket op vloerverwarming. Kom langs, de koffie staat klaar.