De ‘Nederland-collectie’ vinylvloeren

Huiscollectie

Kies Parket

Stobbeweg 2
2461 EX Ter Aar

0172 - 607 096
info@kies-parket.nl
http://kies-parket.nl


De ‘Nederland-collectie’ vinylvloeren

Vinylvloeren, ook wel pvc-vloeren genoemd, zijn de laatste jaren enorm populair. Vanwege de mooie dessins, de prachtige uitstraling en uiteraard het gebruiksgemak worden in steeds meer woningen, kantoren, hotels en winkels deze vloeren toegepast.

Unieke vinylvoeren collectie

Vanuit de ervaring en kennis van ParketGroep Nederland-leden is er een unieke huiscollectie vinylvloeren samengesteld: de ‘Nederland-collectie’ vinylvloeren. Deze collectie bestaat uit diverse soorten pvc-vloeren met verschillende eigenschappen, dessins en kleuren. Producten waar onze vakmensen voor 100% achter staan.

De vinylvloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. Dat is ook niet zo gek, want deze heeft u veel te bieden. Vinylvloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. Vinyl staat erom bekend geluiddempend te werken, het vermindert dus omgevings- en contactgeluiden.

Voor elke woonwens, elke smaak en elke stijl heeft ParketGroep Nederland een passende vloer. Laat u verrassen door het grote aanbod in een van onze winkels.

Wat is een vinylvloer precies?

Vinylvloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt product voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Vinylvloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen vinyl. Er zijn diverse varianten:

  • klikvinyl, waarbij de vinylstrook voorzien is van een klikprofiel en de vloer zonder te lijmen kan worden gelegd;
  • vinyl op een drager van hoogwaardig en vochtwerend hdf, met een onderlaag van kurk. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk. Door de uniclicverbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Deze vloeren zijn extra comfortabel door de verende en geluiddempende kurklaag;
  • plakvinyl. Deze dunne stroken worden rechtstreeks op de vlakke ondervloer gelijmd. Voor deze variant komen onze vakmensen altijd ter plekke beoordelen of de ondervloer geschikt is.

In de fabriek worden vinylstroken voorzien van een PU-afwerking. Dit is een beschermlaag die slijtage tegengaat. De vloer is hierdoor eenvoudig te onderhouden. Stofzuigen en vervolgens met een vochtige dweil eroverheen is vaak voldoende. Aan te raden is om direct na de installatie de vloer eerst goed te behandelen met ParketGroep-polish. Hierdoor worden alle naden gesloten en krijgt uw vloer een extra beschermingslaag.

Het is belangrijk dat uw vloer op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer en tegelijkertijd ook uw woonplezier. Laat u adviseren door onze specialisten. Wij leggen uw vinylvoer uiteraard graag voor u.

 

Pvc-vinylinformatieboekje

Speciaal voor deze vinyl (pvc) vloeren heeft ParketGroep Nederland een boekje samengesteld. U kunt deze hieronder aanvragen via het invullen van uw gegevens.

 

Verstuur »
* verplichte velden