De ‘Nederland-collectie’ laminaatvloeren

Huiscollectie

Kies Parket

Stobbeweg 2
2461 EX Ter Aar

0172 - 607 096
info@kies-parket.nl
http://kies-parket.nl


De ‘Nederland-collectie’ laminaatvloeren

Laminaat is een populair product, ook in de winkels van ParketGroep Nederland.

De Nederland-laminaatcollectie is geïnspireerd op diverse kunststromen. Dat zie je terug in de fraaie kleuren en structuren van het laminaat. Deze complete laminaatcollectie bestaat uit drie series en is opgebouwd uit diverse kwaliteiten, dessins en kleuren. Voor vrijwel elke woonwens hebben we een geschikt product.

U kunt de vloer zelf leggen of door onze vakmensen laten installeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook geven we u graag advies over welke ondervloer u het beste kunt gebruiken, welke plinten de door u gewenste afwerking opleveren en of de vloer geschikt is om te gebruiken bij vloerverwarming.

Hoe wordt een laminaatvloer gemaakt?

Er wordt weleens gevraagd naar laminaatparket. Eigenlijk klopt die term niet. Parket is altijd 100% gemaakt van hout. Laminaat is echter gemaakt van mdf- of hdf-houtvezelplaten. Op dit mdf of hdf komt een papierlaag met daarop een foto of print. Vervolgens wordt een beschermlaag aangebracht van melamine. De lagen worden samengeperst tot een sterke en slijtvaste vloer. In de melaminelaag worden vaak nog structuren geperst. En doordat laminaatvloeren vaak een vellingkant hebben, zien de vloeren er steeds meer uit als een echte houten vloer.

Door de melamineafwerklaag zijn laminaatvloeren erg makkelijk schoon en mooi te houden. Regelmatig stofzuigen en vochtig afnemen met ParketGroep-laminaatreiniger, meer is er niet nodig.

Tegenwoordig worden laminaatvloeren steeds vaker gemaakt zonder papierlaag. In die gevallen wordt rechtstreeks op de onderlaag geprint. Wij laten u graag de verschillen zien.

Hoe sterk de vloer is, kunt u zien aan de W-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe sterker de vloer. Onze laminaatvloeren hebben een W-waarde van minimaal 23. Dit zijn vloeren die geschikt zijn om toe te passen in intensief belopen ruimtes, zoals woonkamers. ParketGroep Nederland kiest altijd voor goede kwaliteit voor een passende prijs. U bent van harte welkom in een van onze winkels om u te laten verrassen door onze prachtige laminaatvloeren.

 

ParketGroep-laminaatboekje

Kom langs in de winkel om de collectie te bekijken of vraag hieronder het speciale informatieboekje aan.

Direct contact

Verstuur »
* verplichte velden