De ‘Nederland-collectie’ houten vloeren, één kwaliteit: de beste!

Huiscollectie

Kies Parket

Stobbeweg 2
2461 EX Ter Aar

0172 - 607 096
info@kies-parket.nl
http://kies-parket.nl


De ‘Nederland-collectie’ houten vloeren, één kwaliteit: de beste!

De gebundelde kennis en ervaring van de ParketGroep-leden levert een unieke collectie houten vloerdelen op. Houten vloeren in verschillende uitvoeringen en dessins waar de vakman voor 100% achter staat. Eikenvloerdessins waaraan we de hoogste eisen hebben gesteld rond de hout- en afwerkkwaliteit.

Onze gezamenlijke inkoop levert lagere prijzen en strakke levertijden op. Voordelen die we graag aan u doorgeven!

De collectie bevat:

  • 3-laags lamelparket in diverse afmetingen en afwerkingen;
  • multiplankvloeren;
  • patroonvloeren; die noemen we ook wel semitraditioneel parket, omdat de vloer nagenoeg niet te onderscheiden is van een echte tapisvloer;
  • visgraatvloeren in grote en kleine delen.


Uw eigen stijl

Stijlbewust wonen gebeurt op basis van individuele keuzes die het mogelijk maken om de woonruimte een eigen stijl te geven. De vloer is daarbij een belangrijk onderdeel. De kleur, het motief en de gekozen afwerking bepalen in grote mate de sfeer van een huis.

Deze houten parketvloeren benadrukken deze belangrijke wooneigenschappen. Wij helpen u graag om uw woonruimte aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen, op basis van alle uiteenlopende mogelijkheden in kleur en patroon.

De houten vloeren van de 'Nederland-collectie' hebben Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerkvarianten. Denk bij afwerkingen aan geschaafd, verouderd, naturel of wit geolied, geborsteld geolied, gerookt geolied, in kleur geolied of gelakt. Een aantal van deze vloeren worden onbehandeld aan ons geleverd. U bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur u op uw vloer wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur na het leggen op uw vloer aan. Zo wordt uw keuze nog breder!

Parket en vloerverwarming

Steeds vaker is comfort de norm als het gaat om woonbeleving. Vloerverwarming zorgt niet alleen voor een behaaglijk warme vloer, maar biedt ook volledige vrijheid op het gebied van interieurinrichting en sfeer. Woonruimtes met vloerverwarming, gecombineerd met parket, geven de bewoner een ultieme beleving van behaaglijkheid en comfort.

Alle houten vloeren van de ‘Nederland-collectie’ - en met name het semitraditionele parket - zijn geschikt voor toepassing bij vloerverwarming en vloerkoeling.

Het unieke tweelaagsparket van deze collectie onderscheidt zich door een perfecte stabiliteit, een nauwgezette maatvastheid en een uitgekiende dikteverhouding tussen de slijtlaag en de drager. Hierdoor zorgt dit unieke product, als het vol verlijmd is op de basisvloer, voor een zeer goede warmtedoorgifte.

Alleen lijmen volstaat. Vanzelfsprekend is een goede, vlakke ondervloer als basis essentieel voor een mooi eindresultaat.

Wij gebruiken twee soorten olie. Oxidatief geoliede vloeren hebben een matte uitstraling. Vloeren die zijn afbehandeld met hardwaxolie zijn over het algemeen wat glanzender. Onze parketspecialisten leggen u graag uit welk type olie en afwerking voor uw woonsituatie het meest geschikt is.

U kunt de ‘Nederland-collectie’ bekijken en bestellen in onze webwinkel. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in de ParketGroep-winkels om de vloeren in het echt te komen bekijken.

Vraag bij uw parketspecialist naar de huiscollectie van ParketGroep: de ‘Nederland-collectie’. Het mooiste van Nederland, bij u op de vloer!

Informatieboekje over houten vloeren

Speciaal voor deze houten vloeren heeft ParketGroep Nederland een boekje samengesteld. U kunt het boekje hieronder aanvragen.

Direct contact

Verstuur »
* verplichte velden