Maak uw vloer weer mooi door renovatie

Diensten

Kies Parket

Stobbeweg 2
2461 EX Ter Aar

0172 - 607 096
info@kies-parket.nl
http://kies-parket.nl


Maak uw vloer weer mooi door renovatie

Het renoveren van een houten vloer heeft veel voordelen, zowel voor uw woongenot als voor de uitstraling van uw huis. Een oude houten vloer kan na verloop van tijd scheuren vertonen, en in extreme gevallen kan er zelfs rot voorkomen.

Dit kan hinderlijke situaties opleveren. Door uw houten vloer te renoveren kunt u deze schade herstellen en voorkomen dat uw vloer op den duur niet meer geschikt is voor normaal gebruik. Daarnaast kunt u de uitstraling van uw huis verbeteren door uw houten vloer te laten renoveren.

Vragen over het renoveren van uw houten vloer?

Kies Parket krijgt vaak vragen van  huiseigenaren die hun oude houten vloer willen renoveren. Hierdoor weten wij hoe belangrijk een goed doordachte, gerichte aanpak voor het renoveren van een houten vloer is. U wilt er immers zeker van kunnen zijn dat uw vloer met zorg en aandacht behandeld wordt, en dat het resultaat aansluit op uw verwachtingen. Daarom kunt u altijd bij Kies Parket terecht voor vragen over het renoveren van een houten vloer. Wij nemen graag de details met u door, en zorgen er altijd voor dat u er zeker van bent dat wij uw houten vloer goed zullen renoveren.

Neem contact op of maak een afspraak.

Direct contact

Verstuur »
* verplichte velden